• Om U-Line

U-Line er en prisbelønt amerikansk markedsleder i kategori innebygde premium benkeløsninger for isbit-maskiner, kjøl, frys og vinskap.

U-line produkter har blitt designet, utviklet og produsert i Milwaukee, Wisconsin, USA siden 1962. U-Line leverer modulære kjølesystemer og kjøleprodukter verden rundt og har endelig kommet til det skandinaviske marked.

U-Line sin revolusjonerende tilnærming til oppbevaring av mat og drikke, og med fleksible designløsning under benken gir en stor og fleksibel kapasitet, med unike integreringsmuligheter. U-Line gjør det mulig å designe kjøkkenet rundt deg, ikke begrenset til ditt kjøleskap.

U-Line gir deg friheten til å installere kjøl og frys moduler akkurat der hvor du vil ha de. Et unikt frontventilasjonssystem er konstruert for å fungere under benkeskapet, i en kjøkkenøy, barer, kontorer, treningsstudioer, bad, på båten – der hvor du trenger dem mest.

 • RIGHT PRODUCT

  U-Line gir deg frihet å velge akkurat den kombinasjonen av kjøl, frys, isbit-maskin og vinskap som du trenger.

 • RIGHT PLACE

  U-Line leverer kjøleprodukter med mange integreringsmuligheter – kjøkkenfront eller glass dør med kjøkkenfront ramme for sømløs design på kjøkkenet eller glass / stål front.

 • RIGHT TEMPERATURE

  U-Line er kjent for høy standard og avansert teknologi. Forskjellige temperatur soner, frost-fri teknologi, konveksjonskjøling, touch kontroll og andre funskjoner gir fleksibilitet i bruk.

 • SINCE 1962

  I over 50 år har U-Line vært en leder innen innovasjon og kvalitet på markedet blant produsenter av  premium benkeløsninger innen isbit-maskin, kjøl, frys og vinskap.

LAST NED BROSJYRE

© 2017 Mediaa Trading AS // Design: rocketdesign